Áttekintés

Az Ügyvéded olyan ügyvédi iroda, mely 9 különböző jogi szakterületen nyújt segítséget ügyfeleinek. Az irodában négy ügyvéd dolgozik, különböző specifikációkkal.

Szakterületenként külön-külön oldalt terveztem, mindegyik ügyvédnek saját bemutatkozó oldalával. Mivel gyakoriak a jogszabályváltozások, külön oldalt terveztem a cikkeknek, amikkel az ügyfeleik felé tudják kommunikálni, mit jelent nekik az aktuális változás. 

A tervezésnél a professzionális megjelenés és a logikus felépítés volt a legfontosabb szempont. 

Wireframe

A tervezést azzal kezdtem, hogy felvázoltam, milyen oldalakra lesz szükség: főoldal, ügyvédek bemutatkozó oldalai, szakterületek oldalai, cikkek – sajtóközlemények, kapcsolati oldal. Ez alapján elkészítettem az oldalak drótvázát.

Ui design

Miután kialakult, mi-hova kerül, stílusban összeillő ikonokat kerestem a szakterületekhez. Olyan betűtípusválasztottam, mely nem bántó a szemnek hosszú szöveg olvasásakor, ugyanakkor illik az ügyvédi iroda professzionális stílusához.

A szakértelem és racionalizmus érzékeltetésére a barna és kék színek árnyalatait választottam, valamint egy egyszerű és könnyen felismerhető logót készítettem vektoros szerkesztőprogrammal.

Kész webdesign

Ügyvéded webdesign
Ügyvéded webdesign

Szeretnél te is okos webdesignt?

e-mail: hello@designspot.hu

e-mail: hello@designspot.hu

telefon: +36 70 613 6260

e-mail: hello@designspot.hu
telefon: +36 70 613 6260