Így dolgozom

Kapcsolatfelvétel, igényfelmérés, szerződéskötés

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot! Írd le minél részletesebben, hogy milyen munkát szeretnél tőlem megrendelni. Az üzenetre 24 órán belül válaszolok!

Ez után konzultáció következik, amely történhet online vagy személyesen is Győr környékén. Ezen az alkalmon megbeszéljük, pontosan mire van szükséged, én pedig mit tudok ajánlani. 

A konzultáció alapján elkészítem az árajánlatot, melyet ha elfogadsz, megkötjük a szerződést és kezdődhet is a közös munka!

szerződés
tervezés

Tervezés

Elkezdem a munka látványos részét:

Ha logót, arculatot rendeltél tőlem, nekiállok a grafikai tervezésnek. 2-3 változatban készítem el a terveket, melyeken igény szerint változtatok. Választok a cégedhez és a logóhoz illő arculati elemeket és az arculatot egy hangulattáblán (moodboardon) prezentálom neked.

Ha weboldalkészítést (is) rendeltél, domaint és tárhelyet igényelek (ha nincs még), majd elkészítem a honlap drótvázát:  felvázolom a szerkezetet, tartalmi elemeket és jóváhagyásod után nekiállok a megvalósításnak. 

Kapcsolattartás

A munkafolyamatok közben fontosnak tartom a folyamatos kapcsolattartást, hiszen így tudok olyat alkotni, ami a te elképzelésedhez a legközelebb áll! 

Ha valami nem tetszik, vagy változtatnál rajta, mondd bátran és megnézem, mit tudok rajta alakítani!

átadás

Tesztelés, Átadás

Az elkészített honlapot átadás előtt alaposan átvizsgálom, ellenőrzöm, hogy minden tökéletesen működik-e rajta. 
Ha minden stimmel, akkor kész arculatot és/vagy honlapot átadom a hozzá tartozó dokumentációval. Személyes átadás esetén helyben átbeszéljük a használathoz szükséges tudnivalókat.

Támogatás

A szerződés tartalmától függően minimum 1, maximum 6 hónap karbantartást  (frissítések, biztonsági mentés, tartalomfeltöltés), kapcsolattartást vállalok – ha bármi probléma adódna, szólj bátran!  

Ha a támogatási időszak lejártával is igényelnéd a segítségem eseti, havi vagy éves díjjal is vállalom az általam készített weboldalak karbantartását. 

támogatás

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, ne habozz, kérj bátran ajánlatot!

kapcsolat

Kapcsolat

Design Spot logo
Telefon: +36 70 613 6260
Email : hello@designspot.hu