furmint

Áttekintés

A Furmint lakberendezési áruház középkategóriás, kimagasló ár/érték arányú bútorokat kínál. Termékeik megvásárolhatóak személyesen, vagy online is megrendelhetők áruházi átvétellel vagy házhozszállítással. 

Külön oldalakat terveztem helyiség-kategóriáknak, az adott kategóriába tartozó bútoroknak. Készült egyedi termékoldal, valamint a megrendelés folyamatához tartozó oldalak. 

 A weboldal tervezésénél a fő szempont a logikus felépítés és könnyű használhatóság volt. 

Wireframe

Első lépésként végiggontoltam, milyen oldalakra lesz szükség: főoldal, kategória-oldal, alkategória oldal és termékoldal. Ezeknek, a főbb oldalaknak készítettem el a drótvázát a Miro programban.

Ui design

Mivel a főoldal első képe adott volt, úgy gondoltam, hozzá harmonizáló színeket választok a márkának, mely egyben a névválasztáshoz is illik. A türkiz/menta divatos, fiatalos szín, mely megragadja a fő célcsoport (fiatal(os), 30-40 év körüliek) figyelmét.

Betűtípusnak a Robotot választottam, mert könnyen olvasható, nem túl kirívó és a legtöbb eszköz gond nélkül meg tudja jeleníteni.

ui components

Kész webdesign

Miután megvoltak az alapok, elkészítettem a honlap teljes kinézetét. Az alap oldalakon kívül elkészítettem a bevásárlókosár oldalát és a termékrendelés folyamatának oldalait is.

Furmint webdesign
Furmint webdesign

Szeretnél te is okos webdesignt?

e-mail: hello@designspot.hu

e-mail: hello@designspot.hu

telefon: +36 70 613 6260

e-mail: hello@designspot.hu
telefon: +36 70 613 6260